Over ons 2017-11-08T14:08:03+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Over Riviumgarden

Urban garden store Rotterdam Riviumgarden is voor de urban growers van deze tijd. Vanuit onze showroom in Capelle aan den Ijssel bedienen wij onze klanten al geruime tijd en sinds kort voorzien wij óók online onze klanten van alle producten bedoeld voor de hobbykweek. Wij houden een grote voorraad aan van voedingsmiddelen, gereedschap, bestrijdingsmiddelen en veel meer om jou als hobbyist en tuinkweker te voldoen in al je behoeften!

Heb je een leuk tuintje of balkon waar je graag je eigen groenten, kruiden en fruit kweekt of wilt beginnen te kweken? Dan zit je bij Riviumgarden goed. Wij hebben een grote voorraad aan huis-, tuin- en kweekartikelen om jouw tuintje een vliegende start te geven! Tegenwoordig is urban gardening hot en steeds meer mensen in Rotterdam toveren een kaal stukje dak of balkon om tot een weelderig tuintje. Dit is niet alleen gezond maar ook een lust voor het oog. Steeds meer zie je groene tuintjes, kruiden en planten op balkons en daken!

Behoor jij tot deze groep en kun je niet wachten om met je vingers in de aarde te zitten? Kom dan langs bij ons in de showroom of bestel alles wat je nodig hebt wanneer het jou maar uitkomt gewoon via onze website.

urban gardening - riviumgarden

Urban garden store Rotterdam – Riviumgarden levert producten van de meeste grote merken bedoeld voor de binnen- en buitenteelt.

Voeding

Voedingssupplementen zijn van wezenlijk belang om je planten gezonder en sneller te doen groeien.

Bekijk voorraad

Gereedschap

Ons tuingereedschap maakt het je een stuk makkelijker om je planten goed te kunnen onderhouden.

Bekijk voorraad

Irrigatie

Met deze irrigatieproducten wordt het bewateren van je planten een stuk makkelijker.

Bekijk voorraad

Zoek je voedingssupplementen om je gewassen gezonder te doen groeien of ben je op zoek naar potten of kweekbakken. Ons assortiment is veelzijdig genoeg om in al je behoeften te kunnen voorzien.

Klimaat

Elke plant houdt weer van een ander soort klimaat, warm, koel, vochtig, droog. Met deze producten hebben al je plantjes precies wat ze willen.

Bekijk voorraad

Verlichting

Goede verlichting is van essentieel belang om je plantjes gezond te doen groeien. Vooral als je plantjes net ontkiemen hebben ze doorgaans meer licht nodig.

Bekijk voorraad

Vijver & Aquarium

Alle producten bedoeld om je vijver of aquarium schoon en verlicht te houden. Geen enkel levend organisme houdt natuurlijk van een vieze leefomgeving.

Bekijk voorraad

Ons adres

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.